Soho Residence 1

дом на 36 среќни семејства!

Park Centar

Иновативен станбен комплекс и Шопинг Центар во срцето на Битола

Soho Residence 3

дом на 62 среќни семејства!

Soho Residence 2

дом на 46 среќни семејства!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШАТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА!

Искусен и доверлив партнер со над 30 години искуство во градежната индустрија

Создаваме ДОМ според вашите потреби и соништа

Со повеќе од 30 години искуство во градежната индустрија, нашата компанија е симбол на иновација и квалитет. Посветени сме на создавање креативни и функционални решенија за нашите клиенти.

Лиценцирана
Компанија

Компанија лиценцирана за проектирање, изведба и надзор на градежни објекти.

Фирма од
Доверба

Нашиот успех е заснован на довербата на нашите клиенти и квалитетот на работата.
Години Искуство
+
Продадени Станови
Брендови
+
Изградени Објекти

Нудиме иновативни градежни решенија за сите ваши потреби.

Фокусирани сме на задоволување на потребите на нашите клиенти, обезбедувајќи највисоки стандарди на безбедност и квалитет

Планирање и
Проектирање

Нудиме комплетни услуги за проектирање и проектантски надзор за различни видови на објекти.

Изградба на
Објекти

Гарантираме висококвалитетна изградба на градежните објекти, задоволувајќи ги највисоките стандарди за квалитет.

Зелена
Енергија

Се грижиме за животната средина преку инвестиции во соларни електрани како обновлив извор на енергија.

Во текот на нашето постоење успешно изградивме признати брендови

Имате прашања? Во продолжение се прикажани најчестите прашања и одговори.

Дали откупувате градежни земјишта?

Компанија врши откуп на градежни земјишта. Исто така, нудиме и опција за компензација на градежно земјиште за стан во еден од нашите комплекси. За оние кои се заинтересирани, испратете ни број на катастарска парцела, ние ќе извршиме детална проценка и ќе Ве контактираме. 

Дали градите за трети лица?

Нашата градежна компанија е насочена кон изградба и развој на објекти исклучиво за наша сопствена потреба. Во моментов не вршиме изградба на објекти за трети страни. Нашата единствена цел е посветеност кон постигнување на високи стандарди на квалитет на нашите градежни објекти.

Дали проектирате за трети лица?

Нашата компанија нуди комплетни услуги на проектирање и проектантски надзор за нашите клиенти. Ние располагаме со искусен тим на архитекти кои се посветени кон креирање иновативни и функционални решенија, во согласност со потребите и очекувањата на нашите клиенти.

Дали имате достапни слободни станови?

Во тек е продажбата на станови во мултифункционалниот комплекс Park Centar. За повеќе информации околу достапноста, цените и квадратурите на становите Ве покануваме да ја посетите нашата интернет страница www.parkcentar.mk 

Дали градите во други држави?

Нашата градежна компанија покрај градежните активности во нашата држава, има седиште и активности во соседна Република Бугарија, а наскоро започнуваме со инвестирање и во други држави од регионот.

 

Ние сме подеднакво ангажирани и посветени кон квалитет на градежните објекти, независно од локацијата. За конкретни информации околу проекти и услуги во Р. Бугарија, ве покануваме да не контактирате.

испрати порака до нашиот тим!

Поставете прашање или побарајте услуга

Заменете ја Вашата парцела или стара куќа со НОВ стан

Доколку размислувате за продажба на вашиот имот, ние Ви нудиме неповторлива можност! Споделете го бројот на вашата катастарска парцела и нашиот тим ќе Ве контактира.

Бидете во контакт со нас за дополнителни Информации, Поддршка и Соработка

Контакт

Испрати порака и добиј брзи и точни информации.

Локација

Седишта во Р. Македонија и Р. Бугарија

Телефон

За повеќе информации, јавете се со клик на линкот

Станови

Разгледајте ја нашата понуда на станови

Ваш искусен и доверлив партнер со над 30 години искуство во градежната индустрија!