Пон - Саб 08:00 - 17:00

Инвеститор

ДПИГТ
Евроинженеринг ДООЕЛ
Битола, Р.Македонија

Архитект

маг. инж. арх. Горан Ачковски
Соработници:
ST/AC Architects

Локација

АРМ Битола
ул. Илија Николовски Луј
Битола, Р. Македонија
Прв Модерен Станбен Објект во срцето на Битола

Soho Residence 1 - Дом на 36 среќни семејства!

Soho Residence 1

Soho Residence 1 е прв станбен објект од комплексот Soho Residence. Со завршувањето во 2020 година, SOHO Residence 1 го постави стандардот за модерен и современ начин на живење во градот Битола. Нашиот фокус беше да обезбедиме просторни и функционални станови за нашите клиенти.

36

Станбени
единици

2020

Година на
завршување

670 m2

Деловен
Простор

Галерија

Ваш искусен и доверлив партнер со над 30 години искуство во градежната индустрија!