Пон - Саб 08:00 - 17:00

Инвеститор

ДПИГТ
Евроинженеринг ДООЕЛ
Битола, Р.Македонија

Проектант

маг. инж. арх. Горан Ачковски

ST/AC Architects

Локација

АРМ Битола
ул. Илија Николовски Луј
Битола, Р. Македонија
трет станбен објект од комплексот soho residence

Soho Residence 3 - Дом на 62 среќни семејства!

Soho Residence 3

Soho Residence 3 е трет станбен објект од комплексот Soho Residence. Сместен на најпривлечната локација во самото срце на Битола, Soho Residence 3 нуди висок стандард на урбано живеење. Овој станбен објект е изграден во близина на сите клучни точки од интерес како: Градскиот Парк, Градското шеталиште, Тумбе Кафе, спортски објекти, игротеки, ресторани, трговски центри и сл. Ова е местото каде вашите соништа за удобно и модерно живеење стануваат реалност!

62

Станбени
единици

2023

Година на
завршување

62

Паркинг
Места

Галерија

Ваш искусен и доверлив партнер со над 30 години искуство во градежната индустрија!