Пон - Саб 08:00 - 17:00

Инвеститор

ДПИГТ
Евроинженеринг ДООЕЛ
Битола, Р.Македонија

Архитект

маг. инж. арх. Горан Ачковски
Соработници:
ST/AC Architects

Локација

АРМ Битола
ул. Илија Николовски Луј
Битола, Р. Македонија
Втор станбен објект од комплексот soho residence

Soho Residence 2 - Дом на 46 среќни семејства!

Soho Residence 2

Soho Residence 2 е втор станбен објект од комплексот Soho Residence. Во овој станбен објект ние создадовме ДОМ на 46 среќни семејства. Нашата мисија е да обезбедиме ДОМ во кој ќе се чувствувате вистински приврзани, и каде ќе го најдете вашиот спокој и задоволство. Со 46 продадени станови и 46 паркинг места, Soho Residence 2 стана симбол за модерeн и урбан начин на живеење во градот Битола.

46

Станбени
единици

2022

Година на
завршување

46

Паркинг
Места

Галерија

Ваш искусен и доверлив партнер со над 30 години искуство во градежната индустрија!