тел.: +38975237658
Стан 42
Стан 43
Стан 44
Стан 45
Стан 46
Стан 47
Стан 48
Стан 61
Стан 62
Стан
Тип
Блок
Спрат
Страна
Површина
Цена
Статус
Спрат 6
Стан 42 - Soho 3 6 - 37.00 кв.м. Продаден
Стан 43 Трособен Soho 3 6 - 76.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 44 Двособен Soho 3 6 - 55.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 45 - Soho 3 6 - 61.00 кв.м. Продаден
Стан 46 - Soho 3 6 - 61.00 кв.м. Продаден
Стан 47 - Soho 3 6 - 53.00 кв.м. Продаден
Стан 48 - Soho 3 6 - 86.00 кв.м. Продаден
Стан 61 Четворособен Soho 3 6 - 96.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 62 Еднособен Soho 3 6 - 54.00 кв.м. 1000 € Слободен