тел.: +38975237658
Стан 1
Стан 2
Стан 3
Стан 4
Стан 5
Стан 6
Стан 49
Стан 50
Стан
Тип
Блок
Спрат
Страна
Површина
Цена
Статус
Приземје
Стан 1 - Soho 3 0 - 29.00 кв.м. Продаден
Стан 2 Трособен Soho 3 0 - 62.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 3 - Soho 3 0 - 44.00 кв.м. Продаден
Стан 4 - Soho 3 0 - 49.00 кв.м. Продаден
Стан 5 - Soho 3 0 - 77.00 кв.м. Продаден
Стан 6 Трособен Soho 3 0 - 69.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 49 Четворособен Soho 3 0 - 71.00 кв.м. 1000 € Резервиран
Стан 50 Еднособен Soho 3 0 - 29.00 кв.м. 1000 € Резервиран