тел.: +38975237658
Стан 42
Стан 43
Стан 44
Стан 45
Стан 46
Стан
Тип
Блок
Спрат
Страна
Површина
Цена
Статус
Поткровје
Стан 42 Четворособен Soho 2 0 - 140.00 кв.м. 1000 € Слободен
Стан 43 - Soho 2 0 - 131.00 кв.м. Продаден
Стан 44 - Soho 2 0 - 66.00 кв.м. Продаден
Стан 45 - Soho 2 0 - 53.00 кв.м. Продаден
Стан 46 - Soho 2 0 - 79.00 кв.м. Продаден