тел.: +38975237658
Soho Residence е ситуирана на најдобрата локација во старата касарна, веднаш под Тумбе-кафе на улица Илија Николовски Луј. Комплексот се карактеризира со лесен пристап, добро уредување и мирна животна средина. Оваа населба е претпочитано место за живеење поради близината со градскиот парк, спортските центри, трговски центар, детските градинки и училишта.

Пронајди го својот дом