тел.: +38975237658
 
  • Комплексот се состои од 108 станови 
  • Еднособни станови од 29 м2 и 38 м2
  • Двособни станови од 42 м2 52 м2 53 м2 и 55 м2
  • Трособни станови од 60 м2 66 м2 79 м2 83 м2 и 88 м2
  • Четворособни станови од 96 м2 130 м2 и 140 м2
  • А класа енергетско-ефикасен сертификат
  • Демит фасада Д=10 см
  • Термопан 6 коморна црна PVC дограма со 4 сезонско стакло со 3 преклопувања
  • Можност за поставување на топлотни пумпи за радијаторско греење
  • Паркинг места

Пронајди го својот дом