тел.: +38975237658
       Со гордост Ви го претставуваме станбениот објект Soho Residence во старата касарна во Битола. Ова современо и урбано архитектонско дело кое е производ на нашиот тим од архитекти кои со голема инспирација го создадоа Soho Residence, има за цел да го подобри домувањето и да го разубави овој дел на населбата. Атрактивноста на локацијата, достапноста до мноштво јавни и културни објекти, патеката на Тумбе-кафе како и градскиот парк во околината, блискоста до централното градско подрачје и динамичното живеење се доволна причина токму тука да го пронајдете вашиот дом.
       Квалитетот на материјалите кои ги вградуваме ќе му дадат на овој објект долговечност, издржливост и енергетска ефикасност кои се загарантирана придобивка на современиот начин на живот. 
       
Широката понуда на станови со различни квадратури почнувајки од 29 па се до 140 м2 и паркирање на подземно ниво со сигурност ќе ги задоволат вашите потреби и ќе ви донесат квалитет и стил во домувањето на едно ново повисоко ниво, затоа што вие го заслужувате тоа.
Чест ни е да бидете и вие дел од оваа успешна приказна.

Пронајди го својот дом